Info

POMAMA za 400 RADNIH MESTA: Evo ko najlakše dolazi do posla u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
15:15 | Četvrtak, 04 04 2024

Više od 400 radnih mesta, koje je ponudilo oko 30 poslodavaca, privuklo je veliki broj Kragujevčana da posete Sajam zapošljavanja koji je u organizaciji kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje održan u Crvenom krstu. Nezaposlena lica bila su u prilici da ostave svoje biografije u nadi da će dobiti posao. 

Najviše slobodnih poslova bilo ponuđeno licima mašinskih, elektro i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog nivoa kvalifikacije (bravari, alatničari, zavarivači, operateri na CNC mašinama, tehničari održavanja elektro i mašinske struke,  diplomirani mašinski i elektro inženjeri različitih smerova). U ponudi su bila i radna mesta za magacionere, operatere u proizvodnji, vozače, šivače, prodavce, konobare, kuvare, poslastičare,  agente prodaje, menadžere svih profila, finansijske analitičare i dr.

Nezaposlena lica bila su u prilici da na Sajmu predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koja su ponudili FCA Srbija doo, PMC Automative doo, Shenchi Automative Parts doo, WКG doo, Yanfeng, Becchis Osiride, MIND Group,Trigo Serbia, Forma ideale, Nikom DOO, SCGM doo, Gomma Line doo, Autoprevoz Janjušević ad,  HTD Šumarice doo, DON DON doo, HК Proleter doo, DUGA doo, Atelier Construction doo i drugi poslodavci.

Poslodavci su na Sajmu bili u prilici da predstave svoja preduzeća nezaposlenim građanima i da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima za posao.

Galerija slika