InfoFoto: Trnava Promet

Pomoć kompanije „Trnava Promet“ porodici čija je kuća izgorela u požaru

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 15 04 2024

Kao kompanija koja brine ne samo o svojim kupcima i saradnicima, već i o dobrobiti celokupnog društva i pojedinaca, sa zadovoljstvom pružamo podršku tamo gde je najpotrebnija. Iako verujemo da je pomoć u nevolji nešto što se podrazumeva, pa ne ističemo uvek dobra dela iza kojih stojimo, smatramo da pojedine akcije kojima smo posvećeni mogu posebno da podstaknu sve koji su u mogućnosti da i sami pruže podršku. 

Zato ovog puta posebno naglašavamo pomoć koju smo pružili porodici Rašković,  kojoj je nedavno u požaru izgorela kuća.

Sa idejom da nedaća poput ove zahteva od nas da damo sve od sebe kako bismo je umanjili, za obnovu kuće Trnava Promet donirala je 900.000 dinara. 

Nadamo se da će naš postupak ubrzati proces obnove i pružiti porodici Rašković osećaj sigurnosti u ovom teškom trenutku.

Ovo nije jedini primer te vrste,  jer je pomoć od 900.000 dinara  pružena i farmi Agro pile iz Desimirovaca, kada ih je zadesio požar. 

Ovim gestom smo pokazali da se ne zaustavljamo samo na rečima i da briga za druge nije samo fraza, već  deo naše svakodnevne prakse.

Neka nam ovo svima bude podsetnik da i najmanja ljubaznost i podrška mogu imati veliki uticaj na ljude u nevolji. 

Neka nas inspiriše da budemo bolji, saosećajniji i spremni da pružimo pomoć kada je to potrebno. 

“Nastavićemo da se trudimo da budemo primer društveno odgovorne kompanije, otvarajući vrata nadolazećim izazovima i izgrađujući još snažniju zajednicu u kojoj poslujemo. Solidarnost i zajedništvo su ono što je u ovim danima najpotrebnije”, navode iz kompanije Trnava Promet.