InfoFoto: Privatna arhiva

Poplava otkrila UŽAS: Držala pse bez nadzora, voda i izmet po celom stanu (FOTO)

Autor: InfoKG
14:00 | Ponedeljak, 05 09 2022

U stanu na petom spratu stambene zgrade u Erdogliji, usled poplave, otkriveno je da je u njemu bilo smešteno pet pasa bez nadzora. To je za InfoKG potvrdio upravnik zgrade Zlatko Miljević, koji kaže da su nadležni naredili vlasnici stana, za koju tvrdi da ne živi tu, da skloni pse i počisti nered.

Lavež pasa i voda koja kaplje sa plafona jutros su probudili jednog stanara zgrade u ulici Laze Marinkovića u naselju Erdoglija. Stanari kažu da je sporni stan u kom niko ne živi osim pasa poplavio i da se voda izlila i u hodniku. Kontaktirali su profesionalnog upravnika zgrade, a potom i nadležne. 

“Komšija iz zgrade me je pozvao jutros oko pola 5 i rekao da mu je voda probila na plafon iz stana koji se nalazi na petom spratu. U tom stanu već tri – četiri dana su psi bez ikakvog nadzora. Kontaktirali smo nadležne koji su obili stan, a prizor koji smo zatekli bio je katastrofalana. U stanu je bilo pet ili šest pasa, a voda i izmet su bili svuda”, izjavio je za InfoKG upravnik zgrade Zlatko Miljević.

Prema njegovim rečima, inspekcija je vlasnici stana naredila da očisti stan i da više pse ne drži u njemu. Dodaje da se stanari ove zgrade već nekoliko godina suočavaju sa ovim problemom. 

“Već četiri – pet godina su psi u tom stanu i mi se toliko dugo obraćamo nadležnima za pomoć, ali nam sve do sada nisu izlazili u susret” kaže Miljević.

Nada se da stanari ove stambene zgrade više neće imati ovakve probleme i da će vlasnica stana ispoštovati naredbe inspekcije.

Galerija slika