InfoFoto: Arhiva

Posao u Kliničkom centru za jednog doktora i 66 medicinskih tehničara

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 10 05 2019

Klinički centar Kragujevac raspisao je konkurse za prijem u radni odnos na određeno vreme, jednog doktora i 66 medicinskih tehničara. Rok za podnošenje prijava je 16. maj. 

Kada je reč o konkursu za doktora medicine, jedan kandidat će biti primljen u radni odnos na određeno vreme i to do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva. Doktor medicine se zapošljava radi popune radnog mesta na Klinici za internu medicinu sa punim radnim vremenom i tromesečnim probnim radom.  

Kragujevačkom Kliničkom centru potrebno je i 39 medicinskih tehničara opšteg smera, 11 medicinskih tehničara laboratorijskog smera, devet medicinskih tehničara pedijatrijskog smera, tri medicinska tehničara ginekološko - akušerskog smera, tri viša medicinska tehničara - opšteg smera, kao i jedan farmaceutski tehničar. 

Konkurs za prijem u radni odnos ukupno 66 medicinskih teničara na određeno vreme na period ne duži od šest meseci sa punim radnim vremenom, podrazumeva i probni rad u trajanju od tri meseca. 

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.