InfoFoto: kragujevac.ls.gov.rs

Rašković novi direktor SPD "Radnički"

Autor: InfoKG
09:00 | Utorak, 14 02 2023

Novi direktor Sportskog privrednog društva “Radnički“ je Stavro Rašković, koju je na tu funkciju došao umesto Bratislava Urakovića. 

Nekadašnji rukometaš i predsednik Rukometnog kluba “Radnički“ Stavro Rašković zahvalio se na ukazanom poverenju što je imenovan za direktora SPD “Radnički“. Naglasio je da mu je namera da sve zaposlene stavi na raspolaganje sportu, da poboljša logistiku i na taj način pošalje lepšu sliku iz Kragujevca.

Planiram da ovih dana obiđem sve objekte, da odredimo prioritete, da otpočnemo pripreme za kupališnu sezonu što treba da bude lice i naše firme i našeg grada, kako bismo leto dočekali u najboljem svetlu“, kazao je Rašković.

U lokalnoj samoupravi očekuju da će Rašković uspšeno voditi SPD “Radnički“. 

Dobili smo novog domaćina SPD „Radnički“, čoveka koji je iz sveta sporta i koji je uspešno upravljao rukometnim klubom.  Stavra Raškovića čeka veliki posao. Važno je da se domaćinski upravlja ovako velikim preduzećem, a siguran sam da rezultati neće izostati. U narednom periodu želimo da vidimo šta možemo da uradimo bolje i više oko  zatvorenog bazena, da kapacitete otvorenog bazena pripremimo za leto. Mislim da smo dobar posao odradili sa klizalištem, to je prihod koji je dobrodošao „Radničkom“. Već sada moramo da otpočnemo prireme za sledeću sezonu, da uvećamo prostor klizališta“, rekao je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Inače, nije poznato zbog čega Bratislav Uraković više ne obavlja funkciju direktora Sportskog privrednog društva “Radnički”. On je na toj funkciji bio od početka avgusta 2021., a od prošlog četvrtka na njegovo mesto je došao Stavro Rašković.