InfoFoto: SPD Radnički

Renoviranje zatvorenog bazena sa dva miliona (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 21 08 2019

Zatvoreni bazen, kao i objekat u kom se on nalazi biće renovirani do 2. septembra, najavljuju iz Sportskog privrednog društva “Radnički”. Za te namene je ovo preduzeće iz sopstvenih sredstava opredelilo dva miliona dinara. U planu je da se, pored redovnog godišnjeg servisiranja bazena, zameni rasveta, uradi remont komora za ventilaciju i klimu, rekonsturišu tuš kabine i toaleti.   

Zatvoreni bazen od 19. avgusta ne radi zbog redovnog godišnjeg servisiranja. Pored toga, radi se i renoviranje objekta u kom se nalazi bazen. U Sportskom privrednom društvu “Radnički” kažu da će za te namene iz sopstvenih sredstava utrošiti oko dva miliona dinara. 

Očistićemo bazen, zameniti kompletnu osvetljenje kako u bazenu tako i oko njega. U bazenu imamo desetak reflektora od kojih rade samo dva, a oko bazena 24 reflektora koja ne rade. Sve njih ćemo zameniti i stavićemo LED osvetljenje. Uradićemo kompletan remont komora za ventilaciju i klimatizaciju, nakon čega neće biti zagušljivo i sparno u objektu u kom se nalazi zatvoreni bazen. Rekonstruisaćemo tuš kabine, a zamenićemo i pločice i kompletnu kanalizacionu i vodovodnu mrežu koja je već dotrajala”, izjavio je pomoćnik direktora za infrastrukturu SPD “Radnički”, Goran Marković. 

Redovno godišnje servisiranje zatvorenog bazena i renoviranje objekta u kom se on nalazi biće okončani 2. septembra, pa će od tada Kragujevčani ponovo moći da se rekreiraju i relaksiraju na ovom mestu.

Galerija slika