Info

SAJAM HORTIKULTURE: Sve za dvorišta i bašte po SAJAMSKIM CENAMA (FOTO)

Autor: InfoKG
13:15 | Petak, 19 04 2024

Sajam hortikulture otvoren je danas na Šumadija sajmu i trajaće do 21. aprila. Na manifestciji se predstavlja oko 100 individualnih, porodičnih proizvođača, ali i velikih firmi, uvoznika i distributera u oblasti hortikulture i srodnih delatnosti. Posetioci su  u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po sajamskim cenama. 

Proleće u Kragujevcu je i u znaku tradicionalnog Sajma hortikulture. Boje i mirisi cveća obeležiće i ovogodišnju manifestaciju, najveću u regionu po broju izlagača. 

Ova manifestacija u hali i na platou Šumadija sajma okupila je veliki broj izlagača iz cele zemlje, među kojima su velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije, fontana, baštenskih figura, alata, mašina, nameštaja, koji predstavljaju aktuelne trendove… 

Posetioce očekuje prava raskošna manifestacija boja i mirisa, velika ponuda proizvoda najboljih uzgajivača cveća, distributeri nameštaja i opreme za bašte i dvorišta. Iskoristite najbolji mogući način da opremite svoje balkone, a inspiraciju i ideje za uređenje dobićete upravo na sajmu”, poručuju sa Šumadija sajma. 

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni. Sajam hortikulture organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Galerija slika