InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Uskoro Sajam hortikulture u Kragujevcu: POPUSTI na cveće, ukrasne biljke, baštenske garniture...

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 15 04 2024

Sajam hortikulture biće održan od 19. do 21. aprila na Šumadija sajmu. Na manifestciji će se predstaviti oko 100 individualnih, porodičnih proizvođača, ali i velikih firmi, uvoznika i distributera u oblasti hortikulture i srodnih delatnosti. Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po izuzetnim sajamskim cenama. 

Proleće u Kragujevcu je i u znaku tradicionalnog Sajma hortikulture. Boje i mirisi cveća obeležiće i ovogodišnju manifestaciju, najveću u regionu po broju izlagača. Sajam hortikulture svečano će biti otvoren 19. aprila na Šumadija sajmu i trajaće do 21. aprila. 

Ova manifestacija u hali i na platou Šumadija sajma okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje, među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije, fontana, baštenskih figura, alata, mašina, nameštaja, koji će predstaviti aktuelne trendove… 

Više od 100 izlagača ulepšaće prostor Šumadija sajma na trodnevnoj manifestaciji. Posetioce očekuje prava raskošna manifestacija boja i mirisa, velika ponuda proizvoda najboljih uzgajivača cveća, distributeri nameštaja i opreme za bašte i dvorišta. Iskoristite najbolji mogući način da opremite svoje balkone, a inspiraciju i ideje za uređenje dobićete upravo na sajmu”, poručuju sa Šumadija sajma. 

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni. Sajam hortikulture organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.