Info

Sajam venčanja: Popusti za buduće mladence na Šumadija sajmu

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Petak, 01 02 2019

Sajam venčanja počeo je danas i trajaće do nedelje, 3. februara na Šumadija sajmu. Na manifestaciji se predstavlja pedesetak izlagača, a reč je o salonima venčanica, hotelima, restoranima, bendovima, fotografima, zlatarama, frizerima, šminkerima. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti.  

Svečana ceremenonija otvaranja ovogodišnjeg Sajma venčanja zakazana je za danas od 17 časova kada će biti održana revija venčanica, a nastupiće i Mojito bend. 

I ovoga puta smo pripremili paletu nezaobilaznih detalja što najznačajniji dan u životima mnogih ljudi čini tako čarobnim. Venčanice, svečana odela, cvetni aranžmani, bidermajeri, pozivnice, torte, ponude keteringa, orkestri, frizure, saloni za ulepšavanje, zlatare... samo su deo izlagačkog asortimana nekih naših ovogodišnjih izlagača”, poručuju sa Šumadija sajma. 

U okviru bogatog pratećeg programa Sajma venčanja biće organizovane modne revije, a pripremljen je i veliki broj promotivnih sadržaja.  

Radno vreme sajma je od 11 do 20 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, a parking je besplatan. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.