InfoFoto: Arhiva

Saopštenje Narodne stranke o hapšenju Dobija u Americi pokrenulo "raspravu" na Twitter-u (FOTO)

Autor: InfoKG
11:30 | Petak, 29 01 2021

Saopštenje Narodne stranke da su pronašli podatak da je član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, Vladimir Dobi 2014. bio uhapšen u Sjedinjenim Američkim Državama pokrenulo je raspravu na Twitter-u. Jedna od korisnica ove društvene mreže je objavila fotografiju na kojoj su Dobi i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, dok joj je predsednik Gradskog odbora ove političke organizacije odgovorio, “To je period kada ste svi bili u DS-u”. 

Proveravajući radnu biografiju člana Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, Vladimira Dobija, Narodna stranka Kragujevac saopštila je da je došla do informacije da se najmanje dve kompanije iz navedene biografije, koja se nalazi na zvaničnom sajtu Grada, ne nalaze u zvaničnim bazama kompanija u pomenutim državama. Pored toga, iz ove političke organizacije tvrde da su pronašli i podatak da je Vladimir Dobi 2014. godine uhapšen u SAD u saveznoj državni Kentaki. Opširnije ovde: Narodna stranka: Gradski većnik Dobi hapšen u SAD, u biografiji lažni navodi

Ovo saopštenje pokrenulo je raspravu na društvenoj mreži Twitter. Naime, jedna od korisnica ove društvene mreže je objavila fotografiju na kojoj su Dobi i lider Narodne stranke Vuk Jeremić i postavila pitanje: “Ovaj Dobi?” 

Na to joj je predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu Boris Herman odgovorio: “Taj! To je period kada ste svi bili u DS-u.”