Info

Sezonu na BAZENIMA otvorilo oko 2.500 Kragujevčana (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 21 06 2024

Na Gradskim bazenim u Kragujevcu počela je kupališna sezona, a tokom jučerašnjeg dana osveženje na tom mestu je potražilo oko 2.500 građana, koji su bili u prilici i da na led ekranu gledaju utakmicu Evropskog prvenstva u kojoj su snage odmerili Srbija i Slovenija.  

Sprotsko privredno društvo “Radnički” otvorilo je letnju sezonu na Gradskim bazenima u Kragujevcu. Prvog dana, odnosno juče, ulaz za sve posetioce bio je besplatan. Procenjuje se da je bazene tokom jučerašnjeg dana posetilo oko 2.500 građana, izjavili su za InfoKG u Sportskom privrednom društvu Radnički. 

Oni su bili u prilici da na led ekranu gledaju utakmicu Evropskog prvenstva drugog kola grupe C u kojoj su snage odmerili Srbija i Slovenija.  
Od danas se ulaz na Gradskim bazenima naplaćuje. 

Celodnevna ulaznica za kupanje od 11 do 19 časova košta 400 dinara, a za osnovce i srednjoškolce 300 dinara. Popodnevna ulaznica od 16 do 19 časova košta 200 dinara. 

Tokom ove letnje sezone biće organizovano i noćno kupanje od 21 do 23 časa, ali ne svake večeri, već kada to vremenski uslovi budu dozvolili.

Cena ulaznice za noćno kupanje je 450 dinara. 

Posetioci koji žele da iznajme suncobrane i ležaljke za to će morati da izdvoje 150 dinara, a za baldahin 800. 

Sezonske karte koštaju od 3.500 do 21.000 dinara.

Kao i svake godine, na svim kulama oko bazena su spasioci koji birnu o bezbednosti kupača. Takođe, na Gradskim bazenima će tokom čitave letnje sezone funkcionisati i posebna ambulanta zdravstvene zaštite, spremna da pritekne u pomoć kupačima.

Galerija slika