InfoFoto: Laki Lazarević

Skočio kroz prozor sa četvrtog sprata zgrade Gradske uprave

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 14 01 2021

Kragujevčanin I. P. (1979.) skočio je sinoć oko 22:30 časova kroz prozor sa četvrtog sprata zgrade Gradske uprave u kojoj je bio na saslušanju u Prekršajnom sudu. To su za InfoKG potvrdili u kragujevačkom Prekršajnom sudu. On je pao na limeni krov koji se nalazi na drugom spratu zgrade Gradske uprave i zadobio je teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti. 

Zbog sumnje da je prekršio meru privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi nasilja i udaljenje iz stana u kom ima prebivalište, Kragujevčanin I. P. je sinoć saslušan u Prekršajnom sudu. To je za InfoKG potvrdila zamenik predsednika Prekršajnog suda u Kragujevcu, Ivana Plamenac. 

Nakon saslušanja osumnjičeni je napustio sudnicu i kada je izašao u hodnik sinoć oko 22:30 časova skočio sa četvrtog sprata zgrade Gradske uprave u kojoj je smešten Prekršajni sud. On je pao na limeni krov koji se nalazi na drugom spratu ovog objekta”, izjavila je Ivana Plamenac.  

Ekipa Hinte pomoći je zbrinula povređeng i u svesnom stanju ga prevezla u Klinički centar Kragujevac. 

Iz kragujevačke Policijske uprave su potvrdili da je osumnjičeni zadobio teške telesne povrede, ali da je van životne opasnosti.