InfoFoto: Arhiva

SSP: Fasada je ipak “ravna”, jeftin teatralni nastup gradonačelnika

Autor: InfoKG
17:00 | Sreda, 09 11 2022

Račun za obnavljanje fasade zgrade "Prosvete", koju je gradonačelnik Kragujevac Nikola Dašić odbio da “otvori” početkom jula, nezadovoljan kvalitetom izvedenih radova, ipak je u potpunosti izmiren u oktobru ove godine na iznos od gotovo 11,9 miliona dinara. To je saopšteno iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde iz kog poručuju i da je to bio jeftin teatralni nastup gradonačelnika.  

U nastavku vam prenosimo kompletno saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde. 

Na osnovu informacija do kojih je došla Stranka slobode i pravde u Kragujevacu, račun za obnavljanje fasade zgrade "Prosvete", koju je gradonačelnik odbio da “otvori” 07. jula 2022.godine nezadovoljan kvalitetom izvedenih radova, ipak je u potpunosti izmiren oktobra 2022.godine na iznos od 11.894.418,64 dinara.

Jeftin teatralni nastup gradonačelnika Nikole Dašića, u kojem je sebe želeo da predstavi kao zaštitnika građana od zlih izvođača radova, u potpunosti je propao. Gradonačelniče Dašiću, građani nisu zaboravili da ste 2020.godine, na samom početku Vašeg mandata, obećali da ćete u naredne dve godine zaključno sa 2022.godinom obnoviti 22 fasade u najužem centru grada. Za tu namenu ste u budžetu grada Kragujevca  samo u 2020. godini izdvojili 100 miliona dinara. Od tih Vaših obećanih 22 fasade uspeli ste da završite samo jednu i na kraju odbili da tu jednu “otvorite”.

Fasade se, gradonačelniče, ne otvaraju”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde.