Info

Velika IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA u jednoj od najprometnijih gradskih ulica

Autor: Jovana Mladenović
15:00 | Utorak, 02 06 2020

U periodu od 2. do 19 juna uvodi se privremeni režim saobraćaja u Ulici Lepenički bulevar, zbog radova koji se izvode, od Ulice Grada Sirena do Ulice Kralja Petra I.

U prvoj fazi (od 2. do 10. juna) vozila javnog gradskog prevoza, na linijama sa oznakama 1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 i 612, u smeru od Pijace ka hali „Jezero“ upućuju se iz Ulice Lepenički bulevar u Ulicu dr Jovana Ristića, zatim u Ulicu Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom. Vozilo na liniji sa oznakom 604 polazi sa stajališta „Autobuska stanica“ u Ulicu Vojislava Kalanovića, zatim u Ulicu Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Ulice Grada Sirena u Ulicu Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „Autobuska stanica I“. Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazama I i Ia, polazno i završno stajalište za liniju sa oznakom 604 biće „Autobuska stanica I“. Vozila na linijama sa oznakama 1, 6, 8, 10, 24, u smeru od Iline vode ka centru upućuju se iz Ulice Dragoslava Srejovića u Ulicu dr Zorana Đinđića, zatim, u Ulicu Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom. Vozila na linijama sa oznakama 4, 610, 611 i 612 (polasci sa AS) upućuju se iz Ulice Vojislava Kalanovića u Ulicu Dragoslava Srejovića, zatim u dr Zorana Đinđića, Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom. Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta, a uvodi se privremeno dvostrano stajalište u Ulici Dragoslava Srejovića kod kućnog broja 2/III

U periodu prve A faze (od 11. do 19. juna) vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakama
1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 i 612 u smeru od Pijace ka hali „Jezero“ upućuju se iz Ulice Lepenički bulevar u Ulicu dr Jovana Ristića, zatim u Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom. Vozila na linijama sa oznakama 1, 6, 8, 10, 24, 610 i 612 u smeru ka centru upućuju se iz Ulice Dragoslava Srejovića u Vojislava Kalanovića, zatim u Grada Sirena, Nikole Pašića, 27. marta, Kneza Mihaila i dalje registrovanom trasom. Vozilo na liniji sa oznakom 26 u smeru B, od Teferiča – vikend naselja ka Malim Pčelicama, upućuje se iz Ulice dr Jovana Ristića u Cara Dušana, Kosovsku, 27. marta i dalje registrovanom trasom. Vozilo na liniji sa oznakom 611 upućuje se iz Ulice Vojislava Kalanovića u Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Grada Sirena u Ulicu Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta „Autobuska stanica“.