KulturaFoto: VIBE Festival - Arhiva

VIBE 2023: SENIDAH, MARCO LYS, MARKO NASTIĆ predvodiće program desetog izdanja festivala

Autor: InfoKG
09:00 | Ponedeljak, 10 07 2023

Jubilarni, 10. VIBE festival biće održan od 13. do 15. jula u Kneževom arsenalu, a program predvode Senidah, Marco Lys,Marko Nastić i mnogi drugi...

Ovog jula, sa pravim letom, dolazi nam i jedan od najiščekivanijih događaja za sve ljubitelje muzike i festivalskog duha. VIBE festival, koji već deset godina donosi nezaboravno festivalsko iskustvo, priprema veliku proslavu povodom 10. godišnjice koja će se održati na Kneževom arsenalu u Kragujevcu, tokom tri festivalska dana, od 13. do 15. jula.

Na svom desetom izdanju, VIBE festival 2023 će ugostiti neke od najvećih imena regionalne i međunarodne scene. Jedna od najomiljenijih muzičkih zvezda Balkana, SENIDAH, uživo će izvesti svoje najveće hitove i rasplamsati atmosferu na glavnoj festivalskoj bini. Legendarni italijanski producent MARCO LYS svojim virtuoznim setom pružiće jedinstven doživljaj za ljubitelje plesne muzike kao i neprikosnoveni techno maestro MARKO NASTIĆ. Trodnevni program festivala biće raspoređen na dve muzičke bine i okupiće veliki broj afirmirmisanih, kao i mladih talentovanih umetnika.

Osim impresivnih muzičkih nastupa, VIBE festival karakterišu unikatna scenografska rešenja što festival čini potpuno jedinstvenim audio vizuelnim iskustvom i u skladu sa tim u pripremi je najmoćnije izdanje festivala do sad. Plesne podijume dopuniće mogobrojne aktivacije i prelepi prostori za opuštanje, stvarajući tako savršeno festivalsko okruženje.

Rezervišite 13, 14. i 15. jul za tri dana ispunjena muzikom, zabavom i prijateljstvom, što je u svakom pogledu preduslov za nezaboravnu letnju avanturu.