Kultura

Svetska DJ zvezda stiže u Kragujevac

Autor: InfoKG
16:00 | Sreda, 05 06 2019

Svetski tehno superstar i jedan od najpopularnijih izvođača današnjice James Zabiela stiže u Kragujevac na sedmo izdanje VIBE festivala, koji će biti održan 30. i 31. avgusta na prostoru Knežev arsenal.

James Zabiela je apsolutni virtuoz čiji muzički setovi ostavljaju bez daha posetice najvećih festivala širom sveta, pa je ovo prva i jedinstvena prilika da Kragujevac ugosti aktuelnu svetsku muzičku zvezdu i shodno tome očekuju se hiljade posetilaca iz Kragujevca ali i cele zemlje i regiona. Uz britanskog muzičkog velikana program će predvoditi  i najtraženiji kolektiv jugoistočne Evrope After Affair kao i regionalne zvezde Kristijan Molnar i Fakir.

Kragujevački VIBE Festival je u kratkom periodu postao jedna od najposećenijih manifestacija centralne Srbije okupivši do sad preko 35.000 posetilaca. Sedmo i najveće izdanje VIBE festivala je zakazano za 30. i 31. avgust na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu, jedinstvenom vojno-industrijskom i arhitektonskom kompleksu u Evropi. Program festivala se tokom dva dana trajanja održava na 3 muzičke bine uz unikatnu scenografiju napravljenu samo za potrebe festivala što dodatno doprinosi jedinstvenom festivalskom iskustvu.

Sve ulaznice prve dve prodajne faze su rasprodate u rekordnom roku. Ograničen broj dvodnevnih ulaznice po ceni od 890 RSD dostupan je na svim ddticket.rs ili tickets.rs prodajnim mestima.