PosloviFoto: Vase Amanito: Restoran Gatsby / 21st Century Zlatibor

POSAO u restoranu novog kompleksa – 21st Century Zlatibor by Adora

Autor: InfoKG
10:30 | Subota, 04 11 2023

Restoranu Gatsby u okviru novog kompleksa – 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora potrebni su kuvar/ica i kuvar/ica (šef smene). Zainteresovani kandidati CV treba da pošalju na mejl adresu career@21zlatibor.rs, a sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona +381 60 3020 358.

21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora raspisao je konkurse za posao za rad u restoranu za pozicije kuvar/ica i kuvar/ica (šef semene). 

Pozicija kuvar/ica obuhvata planiranje i priprema ukusnih jela u skladu sa standardima, održavanje higijenskih standarda i pridržavanje propisa o bezbednosti hrane i timski rad. 

Uslovi su iskustvo rada u restoranu ili hotelu na sličnoj poziciji i poznavanje procedura higijene i bezbednosti hrane.

Pozicija kuvar/ica (šef smene) obuhvata planiranje i priprema ukusnih jela u skladu sa standardima, koordinaciju rada sa kuhinjskim osobljem i osiguravanje efikasnog rada u kuhinji, kontrolu kvaliteta hrane i održavanje higijenskih standarda i pridržavanje propisa o bezbednosti hrane.  

Uslovi su iskustvo rada u restoranu ili hotelu na sličnoj poziciji, sposobnost upravljanja i motivisanja kuhinjskog osoblja, poznavanje procedura higijene i bezbednosti hrane i kreativnost i sposobnost prilagođavanja jelovnika različitim ukusima i zahtevima gostiju.

Za obe pozicije poslodavac nudi konkurentnu platu u skladu sa iskustvom i kvalifikacijama, obezbeđeni su smeštaj i topli obrok , rad u moderno opremljenoj kuhinji sa vrhunskim kuhinjskim aparatima i mogućnost razvoja karijere i usavršavanja.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju CV na mejl adresu: career@21zlatibor.rs. Sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona +381 60 3020 358

*Promo