SkverFoto: AdmiralBet

Koliko ste imali bodova u 1. kolu Fantazi premijer lige?

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 18 08 2023

Nakon letnje pauze, Premijer liga je startovala prošlog petka, a sa njom i nova sezona fantazi lige, najpopularnije fudbalske igre. Videli smo dosta iznenađenja, a sigurno nisu svi zadovoljni ekipom koju su izabrali za 1. kolo, kao ni izborom kapitena, ali to su sve čari fantazija.

Preko 11 miliona menadžera je prijavilo ekipe za ovu sezone, a koliko je koji igrač doneo bodova se već uveliko diskutuje na poslu, kod frizera, pre termina za fudbal i sa ekipom iz kladže.

Svako od tih društava ima svoju fantazi ligu, od kojih se neke igraju u pare, neke u dres, neke samo u prestiž, ali se samo AdmiralBet x Sportske liga igra za neverovatnih 2.000.000 dinara, bez plaćanja ulaza u ligu!

Kao i prošle godine, kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Sportske.net organizovala fantazi ligu u kojoj će podeliti 2.000.000 dinara kroz čak 342 nagrade. Pored najbolje rangiranih učesnika na kraju sezone, 100.000 dinara je podelilo 100 najboljih menadžera na kraju 1. kola, a nagrađeni će biti i mesečni pobednici, menadžeri sa najboljim plasmanom na polusezoni (posle 19. kola), kao i finalisti kupa.

Kod za pristup ligi je c3gkxo, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku. Popunjavanjem upitnika se povezuje fantazi nalog sa AdmiralBet nalogom, pa je za učešće u ligi neophodno imati otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Takođe, svi ljubitelji fantazija će tokom cele sezone moći da uživaju i u bogatoj fantazi ponudi, u kojoj će moći da se klade na poene svojih omiljenih premijerligaških igrača i da naplate svoje poznavanje engleskog fudbala, a i fantazi lige.

Požurite, jer je broj učesnika ograničen! Popunite formular sa linka, ukucajte kod, napravite izmene i uđite u najjaču fantazi ligu u Srbiji!

*Promo