SkverFoto: AdmiralBet

Da li ste spremni za prvu sezonu MASTER LIGE? Najkvalitetnije fudbalsko takmičenje je počelo!

Autor: InfoKG
11:00 | Subota, 19 08 2023

Nakon dugo očekivanog početka nove sezone u ligama petice, počela je i Master liga! Svi ljubitelji najkvalitetnijeg evropskog fudbala će moći da uživaju u novom fudbalskom takmičenju, koje sa sobom donosi lavinu uzbuđenja, u do sada neviđenom formatu.

Naime, sve ljubitelje fudbala i sportskog klađenja očekuje izazovna borba za 100.000 dinara nedeljno! Da, dobro ste pročitali, svake nedelje će najbolji poznavaoci najjačeg evropskog fudbala imati priliku da inkasiraju 100.000 dinara, sve što treba je da pokažu svoje ekspertsko znanje Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija, kao i liga petice u koje spadaju Premijer liga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1. Potrebno je samo naglasiti da kvalifikacije za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija ne učestvuju u Master ligi, već samo grupna i eliminaciona faza navedenih evro takmičenja.

Učesnici Master lige će se rangirati po broju osvojenih bodova, koji predstavljaju proizvod pogođenih kvota, podeljen sa proizvodom promašenih kvota na mečevima navedenih liga, pomnožen sa 100, odnosno:

Proizvod pogođenih kvota/proizvod promašenih kvota * 100

Rang lista se ažurira svakog dana i može se pratiti putem ovog linka, a konačan spisak se pravi svakog utorka, kada će biti poznato kojih 10 takmičara će te nedelje podeliti neverovatnih 100.000 dinara i druge vredne nagrade. Kako bi obezbedili učešće u Master ligi, nije potrebno proći nikakve kvalifikacije, sve što je potrebno je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pogledajte kompletnu fudbalsku ponudu na AdmiralBet.rs, skupljajte bodove i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnijeg evropskog fudbala!

*PROMO