SkverFoto: Šoping centar Kragujevac Plaza

Letnje pripreme u Kragujevac Plaza centru

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 12 05 2021

Maj mesec rezervisan je za sjajne letnje modne kombinacije koje će vam biti obavezan saputnik ovog leta. Svi posetioci moći će da iskoriste i posebne benefite tokom Porodičnog šoping vikenda u Kragujevac Plaza centru 15. i 16. maja, a tu su i poklon iznenađenja i online modno takmičenje koje će biti organizovano tokom ova dva dana. 

Kraj maja donosi i specijalna iznenađenja za sve maturante, jer će Kragujevac Plaza centar u saradnji sa AISEC Srbija organizovati kvizove znanja tokom kojih će maturanti moći da osvoje kartice za šoping. 

Ni najmlađi neće ostati ravnodušni, jer ih od 30.5. do 1.6. očekuje Dečija nedelja u ovom centru, tokom koje će, kroz različite aktivnosti, moći dobro da se zabave sa svojim vršnjacima.  

Ukoliko već niste, obavezno svratite do  Prvog Plazinog prolećnog marketa u atrijumu centra i upoznajte se sa širokom lepezom proizvoda lokalnih proizvođača u bezbednoj atmosferi centra koju potvrđuje sertifikat Covid 19 Compliant (u skladu sa Covid 19), dodeljen od strane Safe Shopping Centers.
  
Takođe, Šoping centar Kragujevac Plaza od ove godine ima zanimljiv i veoma informativan newsletter, a sve koji se  prijave na www.kragujevacplaza.rs očekuje prilika za sjajna poklon iznenađenja.

Više informacija o dešavanjima, poklonima i aktuelnim popustima  u Plaza centru, potražite na sajtu ili Facebook i Instagram profilima centra.  

*Promo