SkverFoto: Igraonica Taraland

Najveća i najsadržajnija igraonica u Kragujevcu počinje sa radom (FOTO)

Autor: InfoKG
13:40 | Petak, 31 03 2023

Igraonica i rođendaonica Taraland, najveća i najsadržajnija u Kragujevcu, zvanično počinje sa radom sutra u 9 časova. „Taraland“ se prostire na preko 500 metara kvadratnih i nalazi se u ulici Kralja Milana IV broj 19, preko puta Zatvorenog bazena.

Ono što ovu igraonicu izdvaja od ostalih, pored veličine, je to što je podeljena na dva dela: prvi za decu do 7 godina i drugi za decu stariju od 7 godina.

U prvom delu, deca će moći da uživaju u tzv softplay area gde će naći apsolutno sve za sate bezbrižne igre ali i za razvitak intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Mnoštvo raznih zabavnih i edukativnih sadržaja, lavirinata, prolaza, penjalica, tobogana i interaktivnih poligona. Softplay igraonicu  odlikuje  vrhunska ergonomija posebno prilagođena dečijem uzrastu i besprekorna funkcionalnost i sigurnost po svim evropskim standardima.

Deci će na raspolaganju biti i interaktivni zid za penjanje visine 4 metra, spiralni zatvoreni i slide tobogani, trampolina, interaktivni klavir, vrteška sa konjićima, tunel od elastičnih traka, magnetne mekane kocke  (edukativna igra za učenje boja,razvoj precizne motorike kod dece ,razvoj koncetracije i pažnje kod mališana).

U igranici će postojati i poseban deo za najmlađe mališane, do 2 godine starosti, tzv Toddler area (obezbeđena i ograđena od ostatka igraonice i veće dece). Sadržaj dela za najmlađe prilagođen je njihovom uzrastu i njihovim motoričkim sposobnostima kao i nesmetanom boravku i kretanju mališana bez roditeljkog nadzora. Tu su i bazen sa lopticama ,soft prepreke i tobogan prilagođen njima kao i  velike soft kocke.

Što se tiče dela igraonice koji je namenjen deci uzrasta preko 7 godina, tu se može naći apsolutno sve – od flipera, PS 5 sa VR2 , Xbox serije X sa kinect kamerom (simulacija plesa , skijanja, tenisa, boksa sa proekcijom na ekranu od 43 inča), veliki izbor arkadnih igara (street basketball, sheet metal case boxin, double kicker), električni gol (prikaz na monitoru broja poena svakog igraca), simulatori voznje (XBOX konzole, gaming zakrivljen monitor, simulacija vožnje sa vibrirajućim volanom, papučicom za gas i kočnicu, kvačilom i menjačem).

Tu je i najveća Laser tag arena za koju je obezbeđen fantastično osmišljen prostor posebno opremljen da igru učini što zanimljivijom i uzbudljivijom. Laser tag je apsolutno bezbedan za igranje i nikako ne može naštetiti vašem detetu jer puške ne ispaljuju kuglice i projektile vec infracrvene zrake niske frekvencije. Laser tag podstiče decu na aktivnost, timski rad i upotrebu mašte.

Sjajan provod i zabava vaše dece uz laser tag arenu je zagarantovna!

Pored laser arene, tu su i kabina sa novcem kao i stoni fudbal i  te aktivnosti su uglavnom rezervisane za dečake. 

Sa druge strane, zaista smo se potrudili i da devojčice dobiju svoj kutak. One će jedino kod nas moći da uživaju u potpuno opremljenom Beauty salonu za devojcice (dimenzije salona su kao za mame, sadržaj salona: perike, kose za nadogradnju, pribor za friziranje, pribor za kikice u raznim bojama itd).

Mlade dame vole i fotografisanje tako da smo pripremili i fantastičan Barbie box za fotografisanje kao i Shinny wall sa ljuljaškom.

Pored veoma bogatog sadržaja igraonice, potrudili smo se i da ostale usluge budu unapređene jer znamo koliko ponekad organizacija rođendana može da bude zahtevan i naporan zadatak.
Uz sve ovo, osnova naše ponude jeste naš kolektiv, koji odlikuje stručnost i obučenost za rad sa decom, kreativnost i odgovornost kako biste u svakom trenutku znali da su Vaša deca bezbedna i sigurna u rukama naših vaspitača.

Uskoro će na sajtu biti na raspolaganju opcija da direktno pogledate slobodne termine za rođendane, rezervišete termin koji Vam odgovara i izaberete vrstu usluge i broj dece.

Na raspolaganju su Vam sledeći termini:
-    Radni dan: 16h do 18h, 18:30h do 20:30h
-    Subota: 11h do 13h, 13:30h do 15:30h, 16h do 18h, 18:30h do 20:30h
-    Nedelja: od 9h do 12h doručak, 12:30h do 14:30h, 15h do 17h, 17:30h do 19:30h, 20h do 22h

Takođe, na raspolaganju su Vam različiti paketi ponuda u zavisnosti od uzrasta i broja dece.
Dečiji meni obuhvata hranu (pizza, susam piletina, pomfrit) i piće (voda i sokovi) a osnovni meni se odnosi na 20 dece (doplata za svako sledeće dete je 400 dinara). Cena termina za igraonicu za decu do 6 godina (play room) za termin od dva sata za radni dan iznosi 15.000 dinara dok je cena za vikend termine 17.000 dinara.
Cena termina za igraonicu za decu +7 godina (game room) za termin od dva sata za radni dan iznosi 16.000 dinara dok je cena za vikend termine 18.000 dinara.

Meni za roditelje se sastoji iz dva paketa: 
Paket 1 – piće (kafa i osveženje), pizza a cena po osobi je 600 dinara
Paket 2 – Piće A la carte (espresso, nes kafa, flaširano piće, rakija, viski, pivo), roštilj A la carte po cenovniku lokala

Ono što je novina u našem poslu, jeste All inclusive koncept koji podrazumeva našu kompletnu organizaciju rođendana (hrana i piće za roditelje, konobari, dekoracija, fotografisanje, torta…)! Vaše je samo da dođete, sve ostalo je naša briga!

Van termina rođendana nudimo usluge čuvanja dece starije od 4 godine a cena po satu iznosi 350 dinara. Za decu u prisustvu roditelja celodnevna karta za igraonicu je 350 dinara (u play room-u). 

Game room/arkadne igre se naplaćuju kupovinom žetona. Cena za konzole (PS 5, Xbox, Simulatori) iznosi 400 dinara po satu. Cena za Laser tag (minimum 4 igrača) je 400 dinara po igraču za pola sata dok je Beauty salon za devojčice 300 dinara po satu.

Igraonica Taraland se nalazi u ulici Kralja Milana IV broj 19 v , preko puta Zatvorenog bazena. Otvaranje je zakazano za sutra od 9 časova a vi već sada možete rezervisati svoj termin pozivom na broj telefona 060/429-429-1.

*Promo