Skver

Ove tri boje helanki ne smete obući na sebe NIKADA!

Autor: Jelena Maksimović
11:05 | Utorak, 27 10 2015

Bilo da ste ona devojka koja svuda nosi helanke ili ona koja ih nosi samo po kući, nešto morate da znate a tiče se boje i debljine materijala ovog odevnog predmeta. Što se debljine materijala tiče ona mora biti veća ako je boja helanki svetlija, mada mi takve boje ne preporučujemo. Najbolje boje su tamnije ili helanke sa printom, pa samim tim izbegavajte sledeće boje:

brabants 2

1.BELE HELANKE

Prva mana im je što se previše prljaju da biste uopšte želeli da ih obučete. Ako njih obučete jednostavno ćete imati dokaz gde ste sve sedeli! Takođe, kroz bele helanke se vidi celulit, mladeži i bilo kakve nepravilnosti na koži, samim tim morate paziti na izbor gaćica koje moraju biti u bež boji kako bi se uklopile sa Vašom kožom. (VAŽNO: NIKAKO BELE GAĆICE ISPOD BELIH HELANKI, SAMO ĆETE IH NAGLASITI). I na kraju, najbitnije, belo se nikako ne nosi u vidu uske odeće jer će Vas učiniti debljim, dame zapamtite to, osećaćete se prijatnije!

2.HELANKE U BOJI KOŽE

Ovo je već ispričana priča, ali ipak.. DAME NEMOJTE IZGLEDATI GOLO, neukusno je! A sa ovim tipom helanki se ne postiže drugačiji efekat.

3.SIVE HELANKE

Sive helanke treba izbegavati jer deluju ofucano, koliko god bile nove, bežite on sivih a posebno svetlo sivih helanki! Ako ih baš volite nosite ih po kući, tako je najbolje. Inače ćete izgledati kao da ste pošli na trening!

Za sada, popularne su jake i duboke boje helanki sa visokim strukom, tako da iskoristite njihovu udobnost i iznesite ih na pravi način!