Skver

Prevrnuta koža je opet IN!

Autor: infokg.rs
19:04 | Ponedeljak, 26 10 2015

Ništa ne podseća na modu sedamdesetih kao prevrnuta koža, a ovaj retro trend je ove sezone totalni IN u jesenjim danima.

Sa odećom od prevrnute kože ne možete da pogrešite, čak i ako ste našli u ormaru i odlučili da nosite staru maminu ili bakinu jaknu klasično skrojenu.

Jakne od prevrnute kože su prijatne, lepe i mame na dodir, a pored crne boje aktuelne su i sve nijanse braon, kao i ljubičasta, pink, crvena, narandžasta, žuta, tamno zelena i teget. Ovaj trend možete da ispratite i kroz čizme ili cipele od antilopa, koje će osvežiti svakodnevne kombinacije.

Ovu vrstu kože možete da kombinujete sa svim materijalima, najbolje da odećom od mekog pamuka, vune i svile. Kaput od velura u pastelnoj boji se sjajno uklapa uz uske farmerke i patike, a možete da ga nosite i u svečanim prilikama, kada posebno dolazi do izražaja.

Haljine i mini suknje od velura u kombinaciji sa trendi dubokim čizmama su idealne za jesenje dane, uz dodatak najlonki i u kombinaciji sa toplim pletenim džemperima. Zanimljivi detalji, kao što je dugmad na sredini suknje, vizuelno izdužuju figuru.