Skver

Žene! Muškarcima je ovo bitno!

Autor: infokg.rs
22:06 | Petak, 01 01 2016

Saznajte šta je to jačem polu najbitnije kada je u pitanju seks.

Žene često misle da su muške fantazije uglavnom perverzne, većina njih zapravo samo želi da im ispunite ove tri jednostavne želje.

Zato ih ne osuđujte prevremeno, već otkrijte šta je to muškarcima bitno!

1. Seks sa uključenim svetlom

Možda vam deluje strašno, jer je mrak odličan saveznik sa sakrivanje nedostataka, ali muškarci su se izjasnili da bi bili veoma srećni kada ne biste gasili svetla! Opustite se, oni ne vide Vaše male nesavršenosti na telu, celulit ili malo viška na stomaku, njima je to nebitno.

Oni vide telo sa svim manama i vrlinama, i baš u tome uživaju. I ne samo da žele da lepo vide telo, već takođe oči i pokrete usana, izraz lica tokom vođenja ljubavi. Napravite izuzetak, ostavite svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o svojim manama, imaćete mnogo bolji seks.

2. Pokažite da uživate ili ne

Žene su sklone lažiranju orgazma kako ne bi povredile partnere. Međutim, muškarci su priznali da ne žele takve povratne informacije i da im u suštini i nisu bitne! Ukoliko Vam nešto ne prija, oni žele da to znaju kako bi ispravili ili poboljšali svoju tehniku. Ako Vam ne prija nešto što je uradio tokom seksa, recite mu slobodno, samo možete poboljšati odnos.

Pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će to ceniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i Vi više uživati.

3. Orgazam im nije najvažniji

Sigurno ste mnogo puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa! Međutim, muškarci kažu da su im 2 stvari važnije: uživanje u ženskom telu, oblinama, lepoti i pružanje zadovoljstva svojoj dami! Treće mesto zauzela je predigra, a tek nakon nje i orgazam.