Sport

Danas slavlje, od ponedeljka radno na Čika Dači: Počinju pripreme za nastavak sezone

Autor: Jovana Mladenović
15:47 | Petak, 20 01 2017

Fudbaleri "Radničkog 1923" sa pripremama za nastavak sezone startuju u ponedeljak, pod vođstvom novog šefa struke Vlade Čapljića, a u ekipi vlada optimizam da će u ostatku prvenstva pokazati jaču igru i postići bolje rezultate, rečeno je na "Čika Dači" prilikom današnjeg obeležavanja krsne slave, Svetog Jovana.

"Pripreme kreću prozivkom koja je zakazana za ponedeljak, sa ekipom koja je završila jesenji deo prvenstva i novim šefom struke Vladom Čapljićem i njegovim saradnikom Draganom Rađenom. Kompletne pripreme biće obavljene u Kragujevcu. Odigraćemo šest ili sedam kontrolnih utakmica, o čijim terminima ćemo naknadno izvestiti. Sigurni smo da ćemo spremni dočekati početak prvenstva i prvo kolo prolećnog dela protiv "Sloge" iz Požege", rekao je na svečanosti direktor kluba, Nemanja Dimitrijević, koji je bio i ovogodišnji domaćin slave.

Obeležavanju krsne slave "Radničkog 1923" na "Čika Dači" prisustvovali su rukovodioci kluba, stručni štab, fudbaleri, Omladinska škola, zaposleni, navijači i brojni prijatelji i saradnici. Nemanja Dimitrijević predao je kolač i domaćinstvo za sledeću godinu predsedniku Skupštine kluba, Aleksandru Simoviću.