Sport

Denis Šefik novo pojačanje Radničkog

Autor: infokg.rs
13:58 | Četvrtak, 13 08 2015
Novosti iz Radničkog: golman Denis Šefik, kapitalno pojačanje Radničkog iz Kragujevca.
Proslavljeni golman Denis Šefik prva je lasta u jatu Vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevca pred novu sezonu. On će u kragujevačkom "Parku" imati dvostruku ulogu, pošto će pored nastupa u prvom timu obavljati i posao trenera golmana svih selekcija.
 
Šefik je tim povodom izjavio:
- Oduševljen sam time kako su me ljudi primili tokom kratkog boravka u Kragujevcu. Gde god sam se pojavio, svi su se ponašali prema meni kao da sam igrao za Radnički, a ne protiv njega. Zaista su me ispoštovali više nego na bilo kom drugom mestu. To je bio samo dodatni motiv, a jedan od glavnih razloga za ovaj transfer jeste to što ću obavljati dva posla u klubu. Stvarno se nadam da ću uživati i da ću doprineti afirmaciji, kako golmana, tako i celokupnog kluba. - 
 
Kragujevčani nisu krili zadovoljstvo što su u svoje redove privoleli fantastičnog sportistu, koji u svojoj bogatoj riznici ima brojne medalje, kako sa reprezentativnih, tako i klupskih nadmetanja, ali i individualna priznanja poput onog za najboljeg sportistu Srbije i Crne Gore, 2004. godine.
 
– Prezadovoljni smo što smo uspeli da se dogovorimo sa Denisom. Pored toga što je sjajan golman, smatram da je i veliki čovek koji može da prenese svoje zavidno znanje i bogato iskustvo na mlađe, u šta smo se uverili tokom nekoliko treninga u Kragujevcu – zaključio je Jugoslav Vasović, sportski direktor Radničkog.