SportFoto: fb/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica Nebojša Kotlajić

Dudić nakon žreba za polufinale Kupa: Očekujem pun stadion, nema favorita

Autor: InfoKG
10:30 | Sreda, 17 04 2024

Posle žreba za polufinale Kupa Srbije održanog juče u Staroj Pazovi kojim je odlučeno da 24. aprila snage odmere FK Radnički 1923 i Vojvodina, oglasio se trener crvenih Feđa Dudić.

Šef struke Feđa Dudić mogao je biti zadovoljan ishodom žreba, a naročito činjenicom da će njegova ekipa imati prednost domaćeg terena u predstojećem polufinalu.

"Sigurno da je to što jednu tako važnu utakmicu igramo pred našom publikom velika satisfakcija za nas. Kada igramo kod kuće, protiv nas niko nije favorit. Moram reći da su šanse za prolaz podjednake. Igrali smo već jednom sa Vojvodinom kod kuće ovog proleća i dobro znamo o kakvoj se ekipi radi. Oni su u međuvremenu dodatno podigli nivo igre, napravili jedan veliki niz pobeda, tako da nas ne očekuje nimalo lagan posao. Očekujem da će stadion biti ispunjen skoro do poslednjeg mesta. Ne vidim zaista nijedan razlog da tako ne bude, s obzirom da nam se pruža istorijska prilika da se domognemo finala kupa", izjavio je Dudić neposredno po okončanju žreba.

Pobednika ove utakmice u finalu, koje je na programu 23. maja na novom stadionu “Lagator” u Loznici, očekuje bolji iz drugog polufinalnog duela između Crvene zvezde i Partizana.

Prema važećim propozicijama Kupa Srbije ukoliko pitanje pobednika ne bude rešeno nakon 90 minuta igre, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Izvor: FK Radnički 1923