SportFoto: InfoKG

Feđa Dudić očekuje milionske ponude za dva igrača Radničkog!

Autor: InfoKG
18:30 | Petak, 26 04 2024

Radnički iz Kragujevca ove sezone igra jednu od najboljih sezona u istoriji, prete da bude i najbolja ukoliko završe bolje od 6. mesta.

Feđa Dudić je čovek koji je podigao Kragujevčane, vratio je publiku na stadion "Čika Dača" koja je u velikom broju gledala prethodne dve utakmice protiv Čukaričkog i posebno protiv Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije.

Pored trenutnog četvrtog mesta, Radnički je uspeo i da afirmiše mlade igrače što se može višestruko isplatiti Kragujevčanima.

Još je pred put u Moskvu selektor Srbije objavio jedno ime, a to je ime Matije Gluščevića, za kog je rekao da će pomno pratiti njegove partije u Radničkom pred EURO, ali i za neka naredna okupljanja jer se radi o fantastičnom fudbaleru.

Pored njega, izdvaja se i mladi Milan Aleksić koji je velika kragujevačka nada.

"Evo kad sam došao u Kragujevac, nijedan mlad igrač nije bio afirmisan, a da je igrao. Sad, imamo dva vrhunska dragulja, to su Milan Aleksić i Matija Gluščević. Klub će sigurno dobiti milionsku ponudu za njih u narednom periodu", rekao je Feđa Dudić u emisiji "Indirektno" na televiziji K1.

"Mi se borimo za Evropu, aktuelni smo. Pored toga smo uspeli da afirmišemo dva mlada igrača, obojica su reprezentativci u svojim generacijama. Obojica imaju velike uloge ove sezone. Ako prepoznaš talenat, treba ga istrpeti. Ja u Srbiji vidim veliki broj mladih igrača", rekao je Dudić.

Neki lepši dani stižu za fudbalski Kragujevac, a ekipa Radničkog naredni meč igra u Kruševcu gde bi sa tri boda mogla da dođe nadomak plasmana u Evropu.

Dvojica pomenutih golobradih momaka bi mogli da igraju veliku ulogu u tom cilju.