SportFoto: Facebook/Radomir Berbatovic i Taekwondo Akademija Kragujevac

Kragujevačkim tekvondistima 16 medalja na Asteriks kupu u Nišu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 16 05 2019

Kragujevački tekvondisti osvojili su ukupno 16 medalja, po tri zlatne i srebrne i 10 bronzanih, na Međunarodnom tekvondo turniru “Asteriks kup”, četvrtom po redu, koji je održan u niškoj dvorani “Čair”.  

Na ovogodišnjem Međunarodnom tekvondo turniru “Asteriks kup” učestvovalo je 16 članova dva kragujevačka kluba, Tekvondo kluba “Broj 1” i Tekvondo akademije Kragujevac i svi su se okitili medaljama. 

Iz Tekvondo kluba “Broj 1” učestvovalo je 13 takmičara i osvojili su isto toliko medalja, po dva zlata i srebra i devet bronzi. Zlatom su se okitili Uroš Stevanović i Sara Radovanović, srebro je pripalo Vuku Đorđeviću i Nikoli Saviću, dok su bronzu osvojili Una Džajević, Anastasija Radosavljević, Ognjen Todorović, Vanja Milenković, Ema Lečić, Lena Lečić, Luka Ilić, Andreja Ilić i Danilo Rašković. U ukupnom plasmanu  Tekvondo klub “Broj 1” zauzeo je sedmo mesto. 

Iz Tekvodno akademije Kragujevac učestvovalo je tri takmičara i osvojili su po jedno zlato, srebro i bronzu. Najsjajnije odličje pripalo je Jani Stevanović, srebro je osvojila Tijana Ranković, dok se bronzom okitila Aleksandra Germanac.

Na Međunarodnom tekvondo turniru “Asteriks kup”, četvrtom po redu, održanom u niškoj dvorani “Čair”, snage je odmerilo 810 takmičara iz 95 klubova iz devet zemalja.

Galerija slika