SportFoto: Tekvondo akademija Kragujevac i Tekvondo klub Broj 1

Kragujevačkim tekvondistima 25 medalja u Novom Sadu

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Utorak, 23 11 2021

Kragujevački tekvondisti osvojili su ukupno 25 medalja na 10. po redu Međunarodnom turniru “Elit open” održanom u Novom Sadu. Zlatom su se okitili Aleksandra Germanac i Đurđa Bradić iz Tekvondo akademije Kragujevac, kao i Milan Ilić i Pavle Nešović iz Tekvondo kluba Broj 1. 

Na Međunarodnom turniru “Elit open” održanom u Novom Sadu učestvovalo je više od 750 takmičara iz oko 60 klubova iz šest zemalja, a u toj konkurenciji kragujevački tekvondisti su se okitili sa 25 medalja.  

Čalnovi Tekvondo akademije Kragujevac su ovom turniru osvojili osam medalja, po dve zlatne i srebrne i četiri bronzane. 

Zlato su osvojile Aleksandra Germanac i Đurđa Bradić. Srebrne medalje pripale su Nađi Lepović i Savi Jovanoviću. Bronzanim odličjima su se okitili Aleksandra Čikiriz, Elena Bradić, Marija Bradić i Kristijan Proći.

Naši takmičari svojim rezultatima i prikazanim borbama pokazuju konstantan kvalitet iz takmičenja u takmičenje. Bravo za sve i idemo dalje!”, saopštili su iz Tekvondo akademije Kragujevac. 

Tekvondo klub “Broj 1” u Kragujevac se iz Novog Sada vratio sa 17 medalja, dve zlatne, 10 srebrnih i pet bronzanih.

Najsjajnija odličja su osvojili Milan Ilić i Pavle Nešović. Srebro je pripalo Aleksi Iliću, Đurđi Vidaković, Filipu Vasiću, Anji Petrović, Ognjenu Aleksiću, Dušanu Maksiću, Anji Erić, Savi Zečeviću, Viktoru Zlatanoviću i Luki Iliću. Bronzom su se okitili Natalija Dačović, Stefan Zečević, Nemanja Milošević, Miloš Rajić i Maša Rovčanin.

Iz Tekvondo kluba “Broj 1”  posebno su istakli da je tim njihovih najmlađih članova osvojio drugo mesto u kategoriji pionira u B klasi.