SportFoto: Facebook/Taekwondo Akademija Kragujevac

Tekvondo akademiji Kragujevac 16 medalja i pehar u Novom Sadu

Autor: InfoKG
11:30 | Sreda, 20 09 2023

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac osvojili su 16 medalja, tri zlatne, sedam srebrnih i šest bronzanih, kao i pehar za ekipno treće mesto za seniorke, na Međunarodnom takmičenju “Sparta challenge” u Novom Sadu.

Seniori, juniori, kadeti i pioniri Tekvondo akademije Kragujevac pokazali su proteklog vikenda svoje umeće na Međunarodnom takmičenju “Sparta challenge” u Novom Sadu. U Kragujevac u se vratili sa 16 osvojenih medalja. 

Zlatom su se okitili u juniorskoj konkurenciji Milica Stanković i Tijana Ranković, kao i kadet Pavle Cvetković. Srebro su osvojili seniorka Aleksandra Germanac, juniorka Milica Stanković, kadeti Uroš Cvetković, Todor Živojinović, Dora Obradović i pioniri Nađa Lepović i Vuk Đorđević. Bronza je pripala seniorki Kristini Stević, juniorki Đurđi Petrović, kadetima Strahinji Manojloviću, Miroslavu Kostoviću i Sofiji Živojinović i pioniru Davidu Simoviću.    

Pored toga, Tekvondo akademija Kragujevac osvojila je pehar za treće mesto u ekipnom plasmanu za seniorke A klase.  

Sada se članovi Tekvondo akademije Kragujevac pripremaju za G1 turnir “Galeb Belgrade trophy”, koji će biti održan predstojećeg vikenda u Beogradu.