Sport

Odbojkašicama Radničkog dodeljene medalje za prvo mesto u Regionalnoj ligi

Autor: InfoKG
15:00 | Ponedeljak, 15 04 2019

Ženska seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Radnički osvojila je prvo mesto u Regionalnoj ligi, u organizaciji Međuokružnog saveza Kragujevac. Kragujevčanke su stigle do trofeja posle 12 odigranih kola, gde su zabeležile 11 pobeda i samo jedan poraz. Uspeh mladih odbojkašica obeležen je dodelom medalja u Medija centru Sportskog privrednog društva Radnički.

Mlade Kragujevčanke, njihov trener i uprava kluba ne kriju zadovoljstvo postignutim rezultatom za koji kažu da obavezuje za nove pobede. 

Možemo da kažemo da smo bili apsolutno dominantni u celom takmičenju. Jedan poraz, nije uticao na našu igru i ukupan rezultat”, rekao je trener Predrag Srećković.

Zanimljivo je da iako nastupaju za prvi tim, odbojkašice Radničkog su juniorskog i kadetskog uzrasta. Rezultat je kažu stigao posle timskog rada.

Sve utakmice smo, mogu da kažem sa lakoćom dobile. Jedini poraz smo imale od ekipe Ćuprije. Veoma smo zadovoljne, mlade smo i ovo jer za nas prava potvrda dobrog rada i igre”, kaže Anđela Rakočević, kapiten ekipe. 

Trener mladih odbojkašica, prvakinja Regionalne lige najavljuje da će uskoro na terenu Kragujevčanke igrati za kvalifikacije u drugu ligu i izrazio očekivanje da će nastaviti sa trijumfima.