SportFoto: AdmiralBet

Požarevac domaćin turnira u 3x3 fudbalu

Autor: InfoKG
14:30 | Ponedeljak, 29 05 2023

Navikli smo se na baksetaške 3x3 turnire širom Srbije, kao i na to da srpske ekipe u ovom sportu dominiraju i na ekipnom i na reprezentativnom nivou, pa to i to nije neka novost. Ono što jeste novost je da je sport koji smo svi igrali kao deca sada postao i zvaničan sport, a reč je o fudbalu 3x3.

Grad Požarevac je, pod pokroviteljstvom kompanije AdmiralBet, kao generalnog sponzora ovog novog sporta, i portala Sportske.net kao zvaničnog medijskog partnera turnira, bio dom turnira u fudbalu 3x3 u Srbiji, koji je održan tokom ove nedelje, 28. maja.

Kako prenosi zvanični medijski partnera turnira, sportske.net, veliki broj ekipa se prijavio za učešće na ovom turniru, ali samo jedan tim je pobednik prvog 3x3 fudbalskog turnira, a to je NTM Čikerija. Pored sjajnih utakmica koje su bile na programu tokom vikenda, svi posetioci turnira su mogli da izmere jačinu svog šuta, kao i da učestvuju u AdmiralBet Goal-u, izazovu na kojem su imali priliku da testiraju preciznost svoga šuta.

Posetioci koji su uživali u turniru i učestvovali u nekoj od navedenih aktivnosti su obradovani raznoraznim poklonima i promo materijalima, zavisno od ostvarenog rezultata. AdmiralBet i sportske.net kao sponzori ovog događaja su putem svojih profla na društvenim mrežama uspeli u potpunosti da prenesu atmosferu sa ovog turnira, a dodatne informacije, kao i prijava ekipa za sve buduće turnire, se nalaze na Instagram profilu 3x3 fudbala, @3x3_football.

Dugačak put je pred ovim mladim sportom, ali uz podršku javnosti i sponzora, fudbal 3x3 ima potencijala da preraste u svetski fenomen, a i da nam donese radosti koliko i njegov “rođak”, basket 3x3.

*Promo

Galerija slika