SportFoto: FK Radnički 1923

Prazne mreže u Surdulici: Meč obeležila tuča fudbalera Radničkog 1923 i Radnika (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:30 | Utorak, 07 12 2021

Treći ovosezonski okršaj fudbalera kragujevačkog Radničkog 1923 i Radnika iz Surdulice okončan je podelom plena – 0:0. I pored otežavajućih uslova za igru na Gradskom stadionu u Surdulici viđena je jedna dinamična i sadržajna fudbalska predstava, kojoj su samo nedostajali golovi. Meč je obeležila tuča fudbalera, a vinovnici su kažnjeni žutim kartonom. 

Pre samog početka utakmice minutom ćutanja odata je pošta nekadašnjem fudbaleru beogradskog Partizana i jugoslovenskom reprezentativcu Momčilu Vukotiću, koji je pre par dana izgubio bitku sa dugom i teškom bolešću.

Veliki haos dogodio se u u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena kada je fudbaler Radnika, Davor Nedeljković u žurbi hteo da otme loptu iz ruku gostujućeg igrača, Nemanje Tomića i tom prilikom ga udario, piše Blic

Kada je delovalo da će se sve smiriti, Tomić je uhvatio Nedeljkovića za dres i nastao je opšti metež u koji su se uključili gotovo svi fudbaleri i jedne i druge ekipe. Dotrčali su potom i ljudi sa klupe, a treneri su pokuašli da smire uzavrele strasti, ali ne preterano uspešno.

Sudija Nenad Minaković je ispratio čitav incident, pa na kraju kaznio vinovnike ovog nereda žutim kartonima.

“Crveni” su osvojenim bodom u Surdulici vratili superligaški “fenjer” ekipi Novog Pazara, koja je na jučerašnjem gostovanju lideru na tabeli, beogradskom Partizanu, prekinula seriju od pet vezanih utakmica bez poraza.

U poslednjoj utakmici na svom “Čika Dači” ove jeseni, Kragujevčani će u subotu, 11. decembra, ugostiti ekipu TSC-a iz Bačke Topole, kojoj takođe ne “cvetaju ruže” u zadnje vreme. 

Izvor: FK Radnički 1923, Blic