SportFoto: FK Radnički 1923

"Radnički 1923" napustilo PET igrača

Autor: InfoKG
16:30 | Subota, 19 11 2022

Fudbalski klub "Radnički 1923" napustilo je pet igrača, a to su Čupić, Varjačić, Ubiparip, Brnović i Kuzmić. To je objavljeno na Facebook stranici FK "Radnički 1923".

Stefan Čupić se pre mesec dana vratio u srpski fudbal, potpisavši ugovor sa Radničkim 1923. Nije debitovao iz administrativnih razloga, a od danas je slobodan u izboru nove sredine. Tim povodom govorio je za HotSport:

"Imao sam dogovor sa Radničkim iz Kragujevca da dođem na mesec dana zbog povrede golmana Lekovića i branim taj period. Ipak, nije uspela da se reši administracija, pa nisu uspeli da me registruju za prvenstvo", rekao je Čupić i dodao:

"Plan mi je potpišem za nekog Superligaša ili ako iskoči neki klub iz inostranstva. Cilj mi je da imam mečeve u narednih šest meseci, prođem pripreme sa ekipom i budem redovan na golu, jer su mi utakmice najpotrebnije. Videćemo šta će iskočiti tokom sledećeg prelaznog roka", zaključio je on.

Fudbalski klub "Radnički 1923" na kraju prvog dela prvenstva zauzima osmo mesto na tabeli. Ko će umesto ovih igrača pojačati crvene u zimskom prelaznom roku ostaje da se vidi.

FK Radnički 1923 Kragujevac se svoj petorici zahvaljuje na korektnoj saradnji i želi puno uspeha u daljoj karijeri.

Izvor: FK Radnički 1923, Hot sport