SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometašice Radničkog dočekuju Železničar

Autor: InfoKG
14:00 | Petak, 24 03 2023

Rukometašice Radničkog dočekuju ekipu Železničara sutra u hali Jezero u okviru 19. kola Arkus lige. Početak utakmice zakazan je za  18 časova.  

Minimalan poraz i odlična partija kojom su se rukometašice Radničkog suprotstavile šampionkama države u prvom duelu u Inđiji im daje nadu da ako ponove takav pristup i nivo igre, mogu očekivati pozitivan ishod u duelu koji ih očekuje i gde bi im eventualni trijumf dao krila u samom finišu šampionata.

"U goste nam dolaze šampionke Srbije, od kojih smo u prvom delu prvenstva izgubile pogotkom sa linije od sedam metara u poslednjim trenucima utakmice. Dobro se poznajemo i znamo o kakvom sastavu se radi, mladoj ekipi, ali već dovoljno iskusnoj, koja duže vreme igra zajedno i koju karakteriše čvrsta igra u odbrani i brza transformacija u fazu napada. Želja nam je da dokažemo da partija koju smo prikazale jesenas nije plod slučajnosti. Daćemo poslednji atom snage kako bi se predstavile u najboljem svetlu. Smatram da je naša prednost domaći teren i ogromna želja da osvojimo nove bodove koji bi nam puno značili u završnici prvenstva", najavila je duel sa gošćama iz Inđije, najiskusnija u redovima Radničkog Jovana Stoiljković.

I na ovoj utakmici ulaznica će biti SMS poruka 1431 na 3030 za pomoć u lečenju naše Milice Lisice.

Izvor: SPD Radnički