SportFoto: SPD Radnički

Ubojiti bek Jelena Knežević u Radničkom

Autor: InfoKG
12:19 | Sreda, 25 08 2021

Vicešampionke Srbije, rukometašice Radničkog u novu sezonu ulaze u podmlađenom sastavu. Nakon odlaska par iskusnih igračica, otvorio se prostor za mlađe, koje će svojim talentom i energijom doneti novu dimenziju u prepoznatljivom stilu igre Kragujevčanki. Godinama unazad je Jelena Knežević (23) bila na meti kluba sa Lepenice, a do angažmana je došlo ovog leta. Reč je o igračici koju odlikuje razoran šut, kao i kvalitetna igra u fazi odbrane, a pokriva poziciju levog beka.

Srećna sam što sam se pridružila prošlogodišnjem vicešampionu. Radnički je jako mlada i perspektivna ekipa, tako da smatram da ću se dobro uklopiti i dati veliki doprinos timu. Ono što mogu da obećam je da ću dati svoj maksimum kako bi se ostvarili svi ciljevi kluba. Radujem se novom izazovu i verujem da će ova sezona biti uspešna kako za klub tako i za mene”, izjavila je po dolasku u Kragujevac Jelena Knežević, koja je sa Radničkim sklopila jednogodišnji ugovor.

Jelena je rukometom počela da se bavi sa 11 godina u ekipi Župe iz Aleksandrovca, a nastupala je i za Vrbas, Napredak iz Kruševca i Železničar iz Inđije. 

Izvor: SPD Radnički