Akcija dobrovoljnog davanja krvi, učesnicima ulaznice za Šumadija fest

Petak, 22 Septembar 2017 08:50Autor: Jovana Mladenović

U okviru manifestacije „Eco street Party“, u Kragujevcu se danas organizuje akcija dobrovoljnog davanja krvi, a one koji se odazovu humanom pozivu organizatori nagrađuju ulaznicama za sedmi Šumadija fest. Akcija traje od 11 do 13 časova u kafeu Nemam Ve De.

Organizatori akcije su Šumadija fest, Đački parlament Prve kragujevačke gimnazije, Crveni krst Kragujevac, Garage Reunion i Nemam Ve De Caffe. Navedeni realizatori, u znak zahvalnosti, podeliće dobrovoljnim davaocima ulaznice za sedmi Šumadija fest, koji će 13. i 14. oktobra, u hali „Park“, okupiti neke od najvećih zvezda svetske elektro scene, poput Belgijanca Marka Bejlija, Britanca Dina Psarasa, Brazilca Viniciusa Honoria...

U okviru ove akcije, od 18 sati do 1 čas posle ponoći, ispred kluba Nemam Ve De biće održana i žurka Eco Street Parade, a line up će činiti: Technodora Ea b2b Technobe’r (Garage Reunion), Nemansky (Garage Reunion), MirMir (Garage Reunion), Vrag (Underground Connection) i Trips&Tics (Underground Connection). After party je na programu od 1 do 7 časova, u Nemam Ve De-u.

Najnovije vesti iz ove kategorije