Besplatna obuka za početnike u poslovanju

Ponedeljak, 06 Jun 2016 13:34Autor: Branko VukašinovićFoto: Ilustracija

U okviru Godine preduzetništva sutra i u sredu od 10 sati u prostorijama Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja biće održana besplatna obuka za početnike u poslovanju.

Cilj obuke je da se Kragujevčani informišu kako da započnu posao, pripreme poslovni plan i posluju sa bankama, unaprede poslovanje i prodaju marketingom, a za one koji prvi put izvoze biće reči i o tome kako uspeti na stranim tržištima.

Obuka će biti organizovana u okviru Programa Standardizovani set usluga za mikro, mala i srednja preduzeća koji Ministarstvo privrede i Razvojna agencija Srbije realizuju posredstvom regionalnih razvojnih agencija.

U okviru Programa, regionalne razvojne agencije pružaju mikro, malim i srednjim preduzećima informacije o započinjanju poslovanja i testiranje poslovne ideje, nacionalnim i međunarodnim programima za podršku preduzetništvu, dostupnim izvorima finansiranja, ali i savetodavne usluge, mentoring i promocije.

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja nalazi se u ulici Kralja Petra Prvog 22. Zainteresovani sve informacije o besplatnoj obuci za početnike u poslovanju mogu pronaći na redasp.rs i godinapreduzetnistva.rs.

Najnovije vesti iz ove kategorije