HOLISTIK DŽARIĆ: Prvi put u Kragujevcu akupunktura bez igala (FOTO)

Ponedeljak, 11 Februar 2019 13:30Autor: Branko Vukašinović

Mikrorezonantna terapija, odnosno akupunktura bez igala, po prvi put je dostupna u Kragujevcu i to u Lekarskoj ordinaciji “Holistik Džarić”, koja se nalazi na Aerodromu u Atinskoj 2, lokal na prvom spratu iznad pekare “Vega”.

U svetu je sve veći trend lečnje metodama sa što manjom upotrebom hemijskih lekova. Poznato je da akupunktura, kao drevna kineska metoda daje izuzetne rezultate kod brojnih bolesti, ali je problem što se mnogi pacijenti boje uboda i igala. Dobra vest je da se u Rusiji razvila tehnika pod nazivom mikrorezonatna terapija koja koristeći akupunkturu kao osnovu, uz pomoc savremenih kvantnih aparata i visokofrekventnih talasa daje iste i bolje rezultate kao akupunktura bez uboda i igala. Izuzetno je efikasna kod otklanjanja bolova svih vrsta,  gastroenteroloških tegoba (gastritis i čir na želudcu), kod ortopodskih povreda, endokrinoloških problema, visokog krvnog pritiska, migrenoznih glavobolja...“, poručuju iz Lekarske ordinacije Holistik Džarić. 

Pored mikrorezonatne terapije i drugih usluga kvantne medicine, u Lekarskoj ordinaciji “Holistik Džarić“ možete obaviti standardne medicinske preglede po povoljnim akcijskim cenama.

U toku je februarska akcija na kojoj su: ultrazvuk stomaka 1.500 dinara, štitaste žlezde 1.500, ramena 2.000, dojke 2.000, ginekološki ultrazvuk 3000 din, internistički pregled 1.500 din, kao i kvantno-magnetna analiza organizma 2.500 din i terapija ventuzama 2.000 dinara. 

U Lekarskoj ordinaciji “Holistik Džarić“ svi onkološki pacijenti u četvrtak, 14. februara, mogu uraditi besplatan ultrazvučni pregled stomaka. Zainteresovani pregled mogu zakazati pozivom na broj telefona 060/347-5211. 

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije