Info

Uhapšeni navijači “Radničkog 1923”

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Ponedeljak, 03 10 2016

Valjevska policija uhapsila je šestoricu pripadnika kragujevačke navijačke grupe „Crveni đavoli” zbog toga što su u subotu pretukli jednog momka sa PAOK majicom iz Valjeva i ometali rad službenih lica tokom utakmice između ekipa “Radnički 1923” i “Budućnost-Krušik”, prenose nacionalni mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, trojica navijača “Radničkog 1923” su uhapšena zbog sumnje da su pre početka utakmice, ispred jedne prodavnice u Valjevu, naterala mladića da skine majicu sa aplikacijom PAOK, a nakon toga su mu zadali više udaraca po telu. Policija ih je vrlo brzo identifikovala i na poluvremenu utakmice uhapsila. Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Tokom hapšenja trojice mladića, u njihovu zaštitu su stali pripadnici grupe „Crveni đavoli“. Na kraju utakmice valjevska policija je uhapsila još trojicu navijača koji se sumnjiče za ometanje pripadnika policije u obavljanju službene dužnosti.

Uhapšenim navijačima „Radničkog 1923“ je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će biti privedeni Osnovnom tužilaštvu u Valjevu.