KulturaFoto: Promo

Anđelka Prpić u Kragujevcu

Autor: InfoKG
09:00 | Subota, 22 09 2018

Glumica Anđelka Prpić izvešće predstavu “Šta me snađe” u ponedeljak, 22. oktobra, u 20 časova u Pozorištu za decu. Karte po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na blagajni Pozorišta za decu i u Domu omladine.

Anđelka Prpić je glavni protagonista predstave nastale iz pera Nebojše Romčevića, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu.

Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu... Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...