Kultura

"Fitnes" i "LUR" promovišu nova izdanja

Autor: Jovana Mladenović
15:00 | Četvrtak, 07 06 2018

Koncertna promocija novog albuma grupe "Fitnes" biće održana sutra od 22 sata u bašti Doma omladine, dok će u subotu promociju novog singla upriličiti grupa LUR.

Jedan od najoriginalnijih kragujevačkih bendova Fitnes (paralelni muzički projekat braće Furunović iz poznatih Popečitelja, koji traje od 2003.), predstaviće kragujevačkoj publici novi album “Idemo negde, idemo kući”, besplatnim koncertom na ponovo aktiviranoj letnjoj sceni Doma. Dobro poznati instrumentalni rok-fank Fitnesa na novim pesmama snimljen je u prostorijama Doma omladine i studiju “Trafika”, a posebno je bitno istaći da je novi CD Fitnesa, zvanično prvo rok izdanje najstarijeg kragujevačkog kulturnog centra – Doma omladine. 

Promocija novog singla grupe LUR

Novi singl kragujevačkog pank-rok benda LUR, pod nazivom “U Mreži”, izlazi 09. jun, kao najnovije digitalno izdanje Doma omladine, koje ćete moći besplatno i bezbedno da preuzmete sa portala www.domomladine.com. Istog dana, grupa će promovisati i video spot, koji će takođe biti predstavljen na veb platformi Doma omladine.