InfoKG vas vodi u POZORIŠTE

Sreda, 03 April 2019 12:10Autor: Jovana Mladenović

Portal InfoKG čitaocima je podelio 3x2 besplatne ulaznice za višestruko nagrađivanu predstavu "Četiri brata" koja se u Knjaževsko-srpskom teatru igra 4. aprila od 20 sati.

Predstavu „Četiri brata” je po tekstu Radovana Tišme režirao Dragan Jakovljević. Igraju:  Ivan Vidosavljević, Zdravko Maletić, Dragan Stokić i Nenad Vulević.

Dobitnici su Olga Gavrilović, Filip Petrović i Blagica Simić.

Karte preuzimate isključivo kako je navedeno u napomeni.

NAPOMENA: Iz ranijih iskustava sa deljenjem besplatnih karata, imamo potrebu da vas zamolimo da svoje vreme lepo isplanirate, jer dobitnike izvlačimo nasumično i istog trenutka ih obaveštavamo, kao što istog trenutka Teatru dostavljamo spisak sa vašim imenima. Karte ne možete preneti na neko drugo lice. Morate ih preuzeti lično na biletarnici pozorišta najkasnije 15 minuta pred početak predstave. Ne možete ih menjati za neku drugu predstavu, a takođe niste u obavezi da vaše društvo za predstavu bude osoba koju ste u komentaru i označili. Osobe mlađe od 18 godine ne mogu učestvovati u trci za besplatne ulaznice. Navedeni uslovi se isključivo moraju poštovati, pa ukoliko ne budete u prilici da ih ispratite, karte su vam, žargonski rečeno, propale. 

 

Najnovije vesti iz ove kategorije