HALO TATA: MEGA BEND promovisao novu pesmu i pevačicu (VIDEO)

Četvrtak, 29 Novembar 2018 15:10Autor: Branko VukašinovićFoto: Facebook/Mega bend

Poznati kragujevački muzički sastav Mega bend objavio je novu pesmu, pod nazivom “Halo tata”, i spot za istu, a ujedno je i provomisao novu pevačicu, Tijanu Cogoljević.  

Singlom “Halo tata” promovišemo novu pevačicu benda Tijanu Cogoljević, koja je odlično odradila svoj deo posla. Prezadovoljni smo i pregledima na sajtu You Tube, s obzirom na to da bez reklame za 24 časa imamo 75.000 pregleda. Ova pesma je drugačija od svega što smo do sad radili i predstavlja uvod u nešto što pripremamo za našu publiku. Mogu samo da najavim da je u pripremi jedan duet, ali ne želim još uvek da otkrivam detalje, svakako ćete vrlo brzo saznati sve”, rekao je frontmen Mega benda, Nikola Jezdimirović. 

Muziku za pesmu “Halo tata” uradio je Joca Savić, dok je za tekst bila zadužena Mirjana Dević Knežević.   

Inače, nova pevačica Mega benda Tijana Cogoljević široj javnosti je postala poznata učešćem u takmičenjima Prvi glas Srbije i Pinkove zvezde. Ona je i muzički obrazovana, jer je završila osnovnu i srednju muzičku školu na odseku violina, a trenutno je na završnoj godini na Fakultetu umetnosti u Nišu. 

Podsetimo i da je Tijana Cogoljević 2016. godine bila gost rubrike Kragujevčani na portalu InfoKG, a taj tekst pročitajte ovde: Tijana Cogoljević: Violina profesija, pevanje kao hobi.

Najnovije vesti iz ove kategorije