InfoFoto: Šumadija sajam

Auto Expo 2023: Otvoren SAJAM AUTOMOBILA na Šumadija sajmu (FOTO)

Autor: InfoKG
15:10 | Četvrtak, 07 12 2023

Sajam automobila “Auto Expo 2023” svečano je otvoren danas i trajaće do 10. decembra na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji petanestak poznatih brendova predstavlja svoje modele. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila. 

“Auto Expo 2023” predstavlja jednu od najposećenijih i najatraktivnijih sajamskih manifestacija. Tokom sva četiri dana sajma premijerno će biti predstavljeno sedam novih modela automobila poznatih svetskih brendova. 

Među poznatim brendovima koji predstavljaju svoje modele automobila su Hyndai, Škoda, Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Jeep, Kia, Toyota, Volkswagen, Lancia, Mazda, Kia…  

Pored prodajnog, sajam ima i edukativni karakter. Program za najmlađe posetioce, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, biće organizovan u subotu, 9. decembra.

U okviru pratećeg programa Sajma automobila organizuju se i paneli na temu električnih vozila i ekologije u transportu, što je samo jedna od novina po kojoj se ovogodišnji "Auto Expo" razlikuje od prethodnih.

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 19 časova, a u nedelju do 17 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2023” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Galerija slika