InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Auto Expo 2023: Premijere svetskih brendova i popusti na Šumadija sajmu

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 06 12 2023

Sajam automobila “Auto Expo 2023” svečano će biti otvoren sutra i trajaće do 10. decembra na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će petanestak poznatih brendova predstaviti svoje modele. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila. 

“Auto Expo 2023” predstavlja jednu od najposećenijih i najatraktivnijih sajamskih manifestacija. Najavljeno je da će tokom sva četiri dana sajma premijerno biti predstavljeno sedam novih modela automobila poznatih svetskih brendova. 

Među poznatim brendovima koji će predstaviti svoje modele automobila su Hyndai, Škoda, Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Jeep, Kia, Toyota, Volkswagen, Lancia, Mazda, Kia…  

Pored prodajnog, sajam će imati i edukativni karakter. Program za najmlađe posetioce, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, biće organizovan u subotu, 9. decembra.

U okviru pratećeg programa Sajma automobila biće organizovani paneli na temu električnih vozila i ekologije u transportu, što je samo jedna od novina po kojoj će se ovogodišnji "Auto Expo" razlikovati od prethodnih.

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 19 časova, a u nedelju do 17 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2023” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.