InfoFoto: Arhiva

Auto Expo 2022: Premijere svetskih brendova i popusti na Šumadija sajmu

Autor: InfoKG
11:00 | Sreda, 07 12 2022

Sajam automobila “Auto Expo”, 14. po redu, svečano će biti otvoren sutra od 11 sati i trajaće do 11. decembra na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će petnaestak poznatih brendova predstaviti svoje modele. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila.  
„Auto Expo 2022” predstavlja jednu od najposećenijih i najatraktivnijih sajamskih manifestacija. Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn najavio je da će tokom sva četiri dana sajma premijerno biti predstavljeni novi modeli automobila poznatih svetskih brendova. 

Izlagači obećavaju dobru ponudu na sajmu i pripremili su ono što je najaktuelnije u svetu automobilizma. U sajmskoj hali će biti predstavljena atraktivna ponuda modela automobila, posetioci će imati priliku da po sajamskim cenama izaberu najbolje za sebe”, najavio je Štajn.

Među poznatim brendovima koji će predstaviti svoje modele automobila su Hyndai, Škoda, Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Jeep, Kia, Toyota, Volkswagen, Opel, Lancia…  

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma biće predstavljen teretni program. Zanimljivo je da će se ove godine tokom četvorodnevne manifestacije sa posetiocima družiti drifteri i automobilisti, koji će predstaviti svoje automobile u sajamskoj hali. 

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 20 časova, a u nedelju do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2022” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.