Info

BLOOM: Iznenadite voljenu osobu ekskluzivnim buketima i aranžmanima (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 03 06 2022

Ekskluzivna cvećera “Bloom” otvorena je na ataktivnoj lokaciji u Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille. Cvetni buketi ili aranžmani upotpunjeni poklonom, slatkišima ili ekskluzivnim pićima, samo su deo ponude Bloom-a, kojom možete obradovati voljenu osobu. 

Šta pokloniti osobi do koje vam je stano? Odluku je ponekad teško doneti, ali zato je tu ekskluzivna cvećara Bloom koja će vam olakšati izbor poklona. 

Većina pripadnica lepšeg pola voli cveće, zato na ovom mestu možete odobrati neku od mnogobrojnih vrsta cveća. Pored toga, bukete i cvetne aranžmane u Bloom-u možete upotpuniti lepim poklonom, kvalitetnim vinom i ukusim čokoladama.  

U ponudi su i kutija puna medvedića, koja će uvek vašu voljenu osobu podsećati  na  toplinu i ljubav, kao i XXL buketi, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iz ove cvećare preporučuju da je savršen poklon za  svaku priliku, kada želite da  nekoga ostavite bez daha, Bloom flowerbox-ovi. 

Zato ne čekajte neki povod da biste iznenadili voljenu osobu, već učinite to kada god želite da ulepšate nekom dan. Posetite cvećaru “Bloom”, koja se nalazi u Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille u Kragujevcu i sigunro nećete pogrešiti prilikom odabira poklona. 

*Promo

Galerija slika