SkverFoto: Cvećara Bloom

Uskoro otvaranje cvećare BLOOM: Ekskluzivni buketi i aranžmani (FOTO)

Autor: InfoKG
14:00 | Subota, 21 05 2022

Ekskluzivna cvećera “Bloom” uskoro će biti otvorena na atraktivnoj lokaciji u Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille. Cvetni buketi ili aranžmani upotpunjeni poklonom, slatkišima ili ekskluzivnim pićima, samo su deo buduće ponude Bloom-a, kojom možete obradovati voljenu osobu. 

Šta pokloniti osobi do koje vam je stano? Odluku je ponekad teško doneti, ali zato će ekskluzivna cvećara Bloom uskoro biti tu da vam olakša izbor poklona. 

Većina pripadnica lepšeg pola voli cveće, zato ćete na ovom mestu moći da odaberete neku od mnogobrojnih vrsta cveća. Pored toga, bukete i cvetne aranžmane u Bloom-u ćete moći da upotpunite lepim poklonima, kvalitetnim vinom ili ukusim čokoladama.  

U ponudi će biti i kutija puna medvedića, koja će uvek vašu voljenu osobu podsećati  na  toplinu i ljubav, kao i XXL buketi, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iz ove cvećare preporučuju da je savršen poklon za svaku priliku, kada želite da nekoga ostavite bez daha, Bloom flowerbox-ovi, koji će na ovom mestu takođe biti u ponudi. 

Ne čekajte neki povod da biste iznenadili voljenu osobu, već učinite to kada god želite da ulepšate nekom dan. Cvećaru “Bloom” ćete već za nekoliko dana moći da posetite u Stambeno-poslovnom kompleksu SmallVille u Kragujevcu i sigurno nećete pogrešiti prilikom odabira poklona.

Galerija slika